04
8 december 2018

Forest Bathing Lab

Reset your nature

Terwijl je kinderen meedoen aan de Winterspelen is er voor de volwassenen gelegenheid om mee te doen aan het Forest Bathing Lab.

Forest Bathing komt uit Japan en is een nieuwe manier om echt te genieten van de natuur. Natuur is vooral dan weldadig als je haar echt waarneemt en een verbinding ermee aangaat.  Bij Forest Bathing krijg je de handvatten om dat te doen, niet alleen tijdens de introductie, maar ook erna in je eigen buurt.

  • Je gaat op stap met de enige gecertificeerde Forest Bathing gids van Nederland
  • Je krijgt een unieke natuurervaring
  • Je krijgt een cadeaubon om 1x mee te doen aan een niet ingekorte Forest Bathing wandeling
  • Je krijgt tips en tricks mee naar huis om in je eigen buurt  de natuur te ervaren, ook met je kinderen.

Wat ga je doen?

De Forest Bathing lab is een ingekorte versie van Forest Bathing en duurt een klein uur. Je gaat op een fascinerende nieuwe manier in contact komen met de winterse natuur van het Bergse Bos. Laat je verrassen en meld je alvast aan. Deelname is uiteraard ook mogelijk als je geen kinderen hebt die aan de Winterspelen meedoen.

Na aanmelding ontvang je uitgebreide informatie over Forest bathing en tips om je voor te bereiden op de ontdekkingstocht. Deelnemers hoeven niet fit of goed ter been te zijn. Er worden geen lange afstanden afgelegd.

Aanmelden Forest Bathing Lab

  • Geef aan hoeveel personen mee gaan
  • Prijs: € 0,00 Aantal:
    Deelname aan het Forest Bathing lab is gratis
    Graag de nieuwsbrief Groene Speler lezen? Als abonnee ontvang je nieuws over de mooiste groene plekken in en rondom Rotterdam, je kunt je als eerste aanmelden voor De Stad Uit excursies en je komt van alles te weten over het best bewaarde geheim van Rotterdam, zijn prachtige spannende groen activiteiten, want Rotterdam is groener dan je denkt.