06
september t/m december 2020

Natuursafari in de verlengde leertijd

De Stad Uit aanbod voor dagprogrammering op scholen.

Leuker dan Fortnite? De Stad Uit gaat de concurrentie aan want buiten spelen is veel leuker!  

Vanuit het schoolplein vertrekken kinderen naar uitdagende natuurplekken in de wijk. Elke keer is er een nieuw avontuur: Bomen klimmen, slootje springen, onkruid proeven, boter maken, hutten bouwen en schepnetten. Het aanbod past bij een gezonde leefstijl en is lekker fit. 

Informeer snel naar het toffe najaarsprogramma van De Stad Uit. Een deel van de natuuruitjes zijn dichtbij school, daarbij kunnen jullie als je wilt mee naar het strand, de landtong Rozenburg of het eiland van Brienenoord.

Het aanbod kost € 3,73 per kind per uur en wordt daarbij mogelijk gemaakt door Provincie Zuid-Holland.

Dagprogrammering

Bent u werkzaam voor een school in Rotterdam? Dan kunt u een excursie De Stad Uit boeken voor uw leerlingen.


Per bus is er plaats voor 46 personen. Probeer dus 2 groepen tegelijk aan te melden. Noem de klas (bijvoorbeeld 7c) het aantal leerlingen, bijvoorbeeld 29. Tel uzelf mee + 1 volwassen begeleider per 5 kinderen. Per school (elke dependance telt apart) mogen per jaar 4 klassen mee.


De Stad Uit excursies worden mogelijk gemaakt door de bijdragen van diverse partners. Ze zijn (bijna) gratis voor scholen, maar niet gratuit. De waarde ligt tussen de 15 en 25 euro per kind. We stellen een bijdrage in de kosten voor het busvervoer zeer op prijs.


Vul hier het adres in waar de bus de kinderen veilig in kunnen stappen en waar de bus makkelijk kan komen.


Algemene voorwaarden
Let op aan het inzenden van dit formulier kunnen geen rechten worden ontleend. Lees de algemene voorwaarden. Daarin staat dat u zorgvuldig dient om te gaan met dit aanbod. Uw organisatie is aansprakelijk voor gemaakte kosten bij annulering minder dan 6 weken voor het begin van de excursie.

 

Boekingsformulier voor scholen