Gezocht: bestuurder met functie vertrouwenspersoon

Stichting Lekker Groen zoekt een betrokken (algemeen) bestuurder die een bijdrage wil leveren aan het reilen en zeilen van onze actieve kleine stichting voor groenparticipatie. We zoeken iemand die het leuk vindt zich in te zetten als vertrouwenspersoon.
Lekker Groen is een bruisende organisatie van doeners en denkers waar sinds 2011 tientallen projecten zijn ontwikkeld voor de bevordering van natuurparticipatie in Zuid-Holland. Sinds 2014 hebben we het programma De Stad Uit dat kinderen uit stenige stadswijken in contact brengt met natuur en platteland.
De projecten van Stichting Lekker Groen worden door vrijwillige en betaalde medewerkers geïnitieerd en gerealiseerd. De vacature voor een bestuurder betreft een onbezoldigde functie.

Je taken
Je neemt circa 4 x per jaar deel aan bestuursvergaderingen. Jouw focus ligt bij het ontwikkelen en vervullen van de functie ‘vertrouwenspersoon’. Je bent vertegenwoordiger van de stichting bij officiële gelegenheden en openingen, dit in overleg met overige bestuursleden circa 2 x per jaar.

Je Profiel
We zoeken een gezellige expert die een bijdrage wil leveren aan stichting Lekker Groen. De voorkeur gaat uit naar iemand met een sociaal maatschappelijke achtergrond bijvoorbeeld overheid of welzijnswerk.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over onze leuke kleine stichting?
Neem dan contact op met MelO Feldkamp via 0644377900 of mail naar info@destaduit.nl.