09

Gezocht: Natuurkunstenaar


Helaas zijn de kinderboerderijen en schooltuinen nog gesloten. Gelukkig is Stichting Natuurstad een creatief initiatief gestart. Zij gaan namelijk op zoek naar Natuurkunstenaars. Hoe? Heel simpel. Je maakt je mooiste kunstwerk op basis van een thema van de week. Je mag al het materiaal gebruiken wat je voor handen hebt: wc-rollen, verf, kleurpotloden, verf….
Ben je klaar, dan maak je een mooie foto en stuur je die op naar info@natuurstad.nl onder van het thema van de week. Vermeld daarbij ook je naam en leeftijd. Er zijn namelijk twee leeftijdscategorieën waaruit winnaars getrokken worden: tot 7 jaar en van 7 tot en met 12 jaar. 

De winnaars van de week ontvangen een prachtig natuurboek van Uitgeverij Lemniscaat. En bewaar je kunstwerk goed, want als straks de kinderboerderijen weer open gaan, krijgen de mooiste kunstwerken een plekje in een echte expositie. Dus wie weet hangt jouw kunstwerk daar straks tussen!

Stuur je kunstwerk uiterlijk maandag in. Elke dinsdag worden de winnaars bekendgemaakt en ook het nieuwe thema voor die week.
Meer informatie vind je op https://www.natuurstad.nl/nieuws/gezocht-natuurkunstenaar