Onze partners in 2021

Het zijn roerige tijden! En niet alleen vanwege de coronabeperkingen. Even leek het of er geen subsidie meer vanuit Provincie Zuid-Holland voor groen participatie zou komen. Gelukkig kon het tij worden gekeerd dankzij de twee betrokken gedeputeerden, Anne Koning en Jeannette Baljeu en de niet aflatende energie van IVN Zuid-Holland. Niet alles is hersteld, het subsidiebedrag is met 60% gedaald.

We gaan ook in 2021 voor 3000 deelnemende kinderen

En dat bij gelijkgebleven ambitie: 3000 kinderen uit stenige wijken een onvergetelijke natuurervaring bezorgen. Voor minder doen we het niet want Rotterdamse kids hebben dit zo hard nodig!

Met fijne partners en financiers!

Hoe fantastisch is het dan dat gemeente Rotterdam een NME-subsidie geeft en Fonds Volkskracht inspringt via het Van Leeuwen Van Lignac fonds. Ook onze trouwe partnerbedrijven co-financieren ons in uren, middelen en voorzieningen.

In alle stilte is de uitvoering nu weer van start gegaan met Winterspelen op de Buytenhof van Rhoon in de voorjaarsvakantie en deze week de eerste struintocht van het jaar met Ark natuurontwikkeling op het eiland van Brienenoord.

partners 2021