Stap in de natuur met Sander en Luna

Hebben jullie hem al ontdekt? De nieuwe Sander en Luna serie? De soms hilarische films nemen jullie mee naar het Rotterdams platteland. Daar beleven Sander en Luna vrolijke avonturen om thuis na te doen.

Luna en Sander zijn de hoofdrolspelers van de youtube serie. Luna is 15 en een typisch stadskind dat zich snel verveeld maar graag buiten op avontuur gaat. Sander is een echte natuur nerd, een doctorandus die zijn best doet om Luna naast alle vermaak ook nog wat bij te brengen. Alleen pakt dat meestal net anders uit dan hij had bedacht.

Elke week op woensdag komt een nieuwe grappige Sander en Luna video uit met de tofste ideeën voor wat je in de stadsnatuur kunt doen. Doe mee en ontdek hoe je van de plaag die Japanse duizendknoop is heerlijke limonade kunt maken, hoe je van het kleinste balkon een bloemenweide maakt en nog veel meer! Ben je bezig met jouw state-of-the-art wormenhotel of heb jij nu het chillste balkon? Stuur dan een foto of filmpje naar info@destaduit.nl en maak kans op een meet-up met Sander en Luna op de set.

‘Stap in de natuur’ met Sander en Luna is een productie van De Stad Uit.