02
14 februari

Wildernis EHBO op 14/2

Update 24/1: De workshop op 14/2 is vol. Op 22/3 zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Wat doe je? Je bent op een natuuractiviteit en ineens hoor je dat er een kind in de sloot ligt. Of in de brandnetels is gevallen. Geprikt is door een eikenprocessierups of door een wesp gestoken. Hoe houd je je hoofd koel en zorg je ervoor dat jezelf en anderen veilig zijn?

Leuke workshop op 14 februari

Wil jij ook beter voorbereid aan natuuractiviteiten beginnen? Kom dan naar de EHBO bijeenkomst op 14 februari 2019. Yvonne Mud van EHBO doe je zo, geeft een EHBO light cursus speciaal gericht op wat er op ons soort natuuractiviteiten kan gebeuren.

Je leert hoe je uitdroging of onderkoeling constateert, wat te doen bij brandwonden door berenklauw of brandnetels, een bloedneus, oogletsel, kneuzingen, schaafwonden en splinters. Daarbij leer je het hoofd koel te houden als er een calamiteit is en wat er in je EHBO koffer moet zitten.

De training is in de vorm van een workshop waarbij iedereen lekker actief bezig is zich de aangeboden kennis in de praktijk eigen te maken.

Iets voor jou?

De Wildernis EHBO is bedoeld voor begeleiders van natuuractiviteiten met kinderen in buitengebieden.

Voor medewerkers en vrijwilligers van De Stad Uit wordt deelname met klem aangeraden. Het maximale aantal deelnemers is 16 personen. De workshop word je aangeboden door De Groene Motor en De Stad Uit.

FAQ

De workshop wordt gegeven bij De Stad Uit, Willebrordusstraat 84 in Rotterdam Noord. Deelname is kosteloos

9.30 – 12.30 uur ochtendsessie,

12.30 – 13.00 uur lunch
13.00 – 16.00 uur middagsessie

Meld je aan via info@destaduit.nl. Het maximale aantal deelnemers is 16 personen.

De workshop word je aangeboden door De Groene Motor en De Stad Uit.