01
12 juli

Zeediervissen Hoek van Holland ( Vol!)

Houden jullie ook zo van strand, zee en duinen?

Kom dan op 12 juli naar de Hoek. Jullie kunnen zeediertjes vissen, meedoen aan een struintocht door de duinen, eetbare zeegroenten ontdekken, bamboe bouwen en strandmuziek maken met de wind.

Het strandfeest is van 12.00 uur tot 16.00 uur. Deelname kost € 6,- euro per kind, met Rotterdampas € 3 ,- Aanmelden is verplicht. Er kan niet meer aangemeld worden!!

Waar is het?

Parkeer op de Helmweg 7 bij de Zeetoren en loop via de Rechtestraat richting Pele’s Surfshack, daar start het evenement.

Met het OV stap je uit bij Hoek van Holland Haven. Vanuit daar is het een half uur lopen. Jullie kunnen ook de bus nemen vanaf Metrohalte Hoek van Holland Haven, dit is buslijn 611 om 11.14 of om 11.44 uur.

Tips voor ouders

Er zijn strandtenten en een kiosk, maar je mag ook eigen snacks en drinken meenemen. Neem zwemspullen mee en een handdoek, vergeet niet je goed in te smeren met zonnebrand en gebruik een hoed of petje.

Coronaproof

Bij de aanmeldbalie wordt er gevraagd naar jullie gezondheid, blijf thuis als je ziek bent. Op locatie is er ontsmettingsmiddel voor de handen, de workshopleiders houden anderhalve meter afstand. We verwachten van jullie om dat ook te doen. Let op: gebruik van de toiletten kost €1,- per keer.

Meedoen?

Aanmelden is verplicht, uiterste inschrijfdatum is vrijdag, 10 juli. Aanmelding later worden helaas niet in behandeling genomen.

Helaas, dit evenement is volgeboekt.